Αρχική Σελίδα Η εταιρεία μας Προϊόντα Πελάτες Ποιότητα Επικοινωνία English Version
     ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ         ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
     ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
     ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΑΚΙΣΤΙΚΑ
     ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ         ΑΛΕΥΡΟΠΟΙΙΑΣ
     ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΖΟΩΤΡΟΦΩΝ
     ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ         ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
     ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
     ΣΥΡΑΠΤΙΚΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΑ
     ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΡΟΛΛΩΝ
designed and developed by intersoft

Η εταιρεία μας


Η εταιρία μας ιδρύθηκε το έτος 1985 με τον διακριτικό τίτλο ΑΚΜΩΝ ΟΕ, με την νομική μορφή της Ομόρρυθμης εταιρίας, από τους ΜΠΟΝΑΡΟ-ΣΙΒΕΤΙΔΗ στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την διενέργεια πάσης φύσεως μηχανολογικών-μηχανουργικών μελετών-κατασκευών & εμπορία αυτών.

Δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών στον τομέα μελέτης και κατασκευής ζυγιστικών ενσακιστικών μηχανημάτων, εξοπλισμού αλευροποιίας, ζωοτροφών, ορυζόμυλων, κ.λ.π.

Από το έτος ίδρυσης της μέχρι σήμερα η εταιρία μας διευθύνεται από τους Μπονάρο-Σιβετίδη , με στόχο την συνεχή βελτίωση της θέσης μας, αλλά και την τεχνολογική εξέλιξη των προϊόντων μας με επιτυχία.

Επίσης, το φιλικό και συνεργάσιμο πνεύμα στις συναλλαγές , δείχνει τη σημασία που δίνουμε στον πελάτη πριν αλλά και μετά τη συνεργασία μας (After Sales Policy). Παράλληλα, η εταιρία μας βρίσκετε στην θέση να σας ενημερώσει ότι επιβράβευση για μας είναι η εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα μας η ελληνική βιομηχανία και γενικά όλοι οι πελάτες μας, οι οποίοι προέρχονται απ' όλους τους κλάδους των παραγωγικών διαδικασιών στη χώρα μας. Πάνω σ' αυτή την εμπιστοσύνη βασιζόμαστε και συνεχίζουμε την ολοένα ανοδική μας πορεία, δίνοντας τις απόλυτες λύσεις.